Muži obvinení z pytliactva, vykradnutý rodinný dom vo Vranove

17.05.2006 Celý región

Humenskí policajti skráteného vyšetrovania začali trestné stíhanie a vzniesli obvinenie pre trestný čin pytliactva dvom mladým mužom (19r. a 21 r. ) z Vyšnéh...
Humenskí policajti skráteného vyšetrovania začali trestné stíhanie a vzniesli obvinenie pre trestný čin pytliactva dvom mladým mužom (19r. a 21 r. ) z Vyšného Hrušova, okr. Humenné.

Mladí muži v pondelok večer na rieke Udava v lokalite zv. Vertele rybárskymi udicami bez oprávnenia lovili ryby. Mladých pytliakov prichytili policajti z Koškoviec, tak nestihli neuloviť nič. Obvinení sú stíhaní na slobode. Po výtržníctve a bitke nasledovalo obvinenie Humenskí policajti skráteného vyšetrovania začali trestné stíhanie a včera vzniesli obvinenie 47-ročnému inžinierovi z Humenného, ktorý 15. marca tohto roku vo večerných hodinách pred pohostinstvom na Staničnej ulici v Humennom fyzicky napadol 43-ročnú ženu tiež z Humenného. Túto hodil na zem, kde ju následne kopol aj udrel do tváre. Žena utrpela zranenia a zlomeninu rebra. Zranenie si vyžiadalo práceneschopnosť v trvaní najmenej 12 dní. Vykradnutý rodinný dom vo VranoveVranovskí policajti skráteného vyšetrovania vyšetrujú vlámanie do rodinného domu vo Vranove , ku ktorému došlo včera v čase od 07.30 h do 12.00 h. Páchateľ rozbil pivničné okienko a cez otvor sa potom dostal do vnútra domu. Odtiaľ majiteľke ukradol rôzne veci zo zlata, 2 fotoaparáty , peniaze v hotovosti a spôsobil materiálne škody v celkovej výške 42 000, - Sk. Policajti prípad dokumentujú ako prečin krádeže vlámaním spáchaný v jednočinnom súbehu s prečinom porušovania domovej slobody a s prečinom poškodzovania cudzej veci v zmysle Trestného zákona. Krádež drevnej hmotyV čase od októbra roku 2005 do 13.5.2006 doposiaľ neznámy páchateľ v katastri obce Petrova, okr. Bardejov vykonal neoprávnený výrub dreva (hrab, buk a mladý porast) a drevnú hmotu následne odcudzil. Pre združenie vlastníkov súkromných lesov obce Petrova, pozemkové spoločenstvo spôsobil celkovo škodu vo výške 15.000, - Sk. Krádež vyšetrujú policajti skráteného vyšetrovania v Bardejove. Krádež vlámaním do novinového stánkuPolicajti skráteného vyšetrovania Prešov-sever vyšetrujú od včera vlámanie do novinového stánku na Prostejovskej ulici v noci z pondelka na utorok . Policajti vyšetrovaním zistili, že páchateľ vypáčil ochrannú mrežu na okne, to rozbil a cez neho sa dostal do vnútra. Ukradol rôzne cigarety, sladkosti, zapaľovače dobíjacie kupóny a iné veci čím spôsobil majiteľovi škodu vo výške 24 200, - Sk. Ublíženie na zdraví matke Popradský policajný vyšetrovateľ včera obvinil z trestného činu ublíženia na zdraví 19-ročného D. M. z Popradu. Mladík v pondelok v podvečer pod vplyvom alkoholu napádal matku najprv slovne, neskôr ju začal ohrozovať nožom a pokúšal sa ju bodnúť. Keď mu v konaní chcela zabrániť jeho 52-ročná teta , tak túto bodol pri do pravej časti hrudníka a spôsobil jej ranu hlbokú asi 10 cm a širokú 3 cm. Jej zranenie si vyžiada liečenie 7 dní. Vyšetrovateľ včera umiestnil obvineného do cely policajného zaistenia a pre okresný súd spracoval návrh na jeho vzatie do väzby.
 

Vyberte región

mark